Tweede klasse:

Zunneke - Sphinx 2 - 0

ISM - Uncle Buck 3 - 3

Educontract - MSpang 1 - 2

In de hoofdklasse kwamen Van Zoggel 1 en Acfis tegen elkaar in actie. Door twee doelpunten van Martijn van den Eijnden in de 8e en 9e minuut kwam Acfis op een 0-2 voorsprong. In de 17e minuut zorgde Stefan Maas met een hard schot in de kruising voor de aansluiting 1-2. Van Zoggel 1 bleef druk zetten en Acfis was gevaarlijk met counters. In de 26e minuut schoot Tijn van den Tillaar van dichtbij hard en hoog in het Acfis-doel de gelijkmaker binnen, 2-2.

Berkvens dicteerde de wedstrijd tegen Bij Guus&Willem dat zonder wissels aantrad. Berkvens kreeg voldoende kansen om te scoren maar de paal en lat waren enkele keren spelbrekers. Bij Guus&Willem bleef loeren op counters, maar doelman Sil Joosten wist zijn doel schoon te houden. In de 29e minuut schoot Devi Fondon de winnende treffer voor Berkvens achter doelman Maarten Werts, 0-1.

SteenstraWillemBos keek halverwege de wedstrijd tegen een 1-4 achterstand aan tegen de Postel. Het tweede gedeelte van de wedstrijd was voor SteenstraWillemBos dat in de laatste 10 minuten er nog een gelijkspel uit wist te slepen, 4-4. De doelpunten voor Postel werden gemaakt door Thijs Cortenbach (2x), Ralf Kolenberg en Dirk Maas. Voor SteenstraWillemBos scoorden Justin Hoeben, Jan van der Veen en Koen de Louw (2x, eenmaal strafschop).

Jagershuis kwam in de derde minuut tegen MIBA op 1-0 door een doelpunt van Jan van Lierop die zich goed had vrijgespeeld. Kort daarna zorgde Steef Driessen voor de 1-1. In de 14e minuut kwam MIBA op voorsprong door een afstandsschot van doelman Niels Bankers, 1-2. Op aangeven van Jan van Lierop trok Job van den Nieuwenhof de stand in de 20e minuut gelijk 2-2. Drie minuten later schoot Kyle van den Broek na een mooie aanval de 2-3 voor MIBA binnen. In de slotminuut bepaalde Klaas van de Kerkhof met een schot van de zijkant de uitslag van deze sportieve wedstrijd op 2-4 voor MIBA.

Jan&Jan won redelijk eenvoudig van CanadeesMBerkers. Uit een counter zorgde Tim Schuts in de eerste minuut al voor 0-1. Tien minuten later maakte Gjalt Burger er na een solo 0-2 van en schoot Mika Lamers van dichtbij Jan&Jan in de 23e minuut naar een 0-3 voorsprong. In de 29e minuut redde Robin Janssen de eer voor CanadeesMBerkers, 1-3.

In de eerste klasse kreeg Kanters royaal klop van naamgenoot DKanters. Bij een 0-3 achterstand in de 10e minuut maakte Alex Banfi de enige treffer voor Kanters. De tien doelpunten van DKanters werden gemaakt door Dani Fondon, doelman Oelse Venhuizen, Sebastian Ten Bruggen Cate, Dennis Kanters, Joeri Cuunders en Maico Meulen (5x), 1-10.

CuundersGlashelder kon niet veel inbrengen tegen Loomans dat deze wedstrijd met 4-0 won. In deze sportieve wedstrijd scoorden Chris van Eijk (3x) en Geert de Lau voor Loomans.

Van Zoggel 2 en Topparty lieten een spannende stevige doch sportieve wedstrijd zien waarin elf keer gescoord werd. Topparty kwam door Bert Meeuws en Roel van de Laar op een 0-2 voorsprong in de 5e en 11e minuut. Van Zoggel 2 kwam terug tot een 3-2 voorsprong door doelpunten van Bram Verhees (12e) en Rick van Tulden (16e en 17e). In de 24e minuut kwam Van Zoggel 2 op 4-2 toen Rick van Tulden uit de draai raak schoot. In het superspannende slot kwam Topparty in de 26e en 27e minuut op gelijke hoogte door doelpunten van Roel van de Laar (vliegende keeper) en Hidde Maas. Met een mooie lob van Rick van Tulden (28e) vanaf eigen helft kwam Van Zoggel 2 weer op voorsprong, 5-4. Het was nog niet gedaan. Jonas Heijblom trok de stand in de 28e minuut weer gelijk, 5-5. In de slotminuut trok Van Zoggel 2 met een doelpunt van Bram Verhees de overwinning toch nog naar zich toe, 6-5.

BekenHDSolar en DeskaMarkt8 waren goed aan elkaar gewaagd. DeskaMarkt8 kwam in de 10e minuut op 0-1 toen Mark Bosch de bal van dichtbij onder de vallende doelman door in het doel schoot. Met een mooie volley trok Vincent van den Bogaart in de 21e minuut de stand gelijk, 1-1. De winnende treffer voor BekenHDSolar kwam van de voet van Rudi Nijssen die met een snoeiharde punter scoorde, 2-1.

In de tweede klasse gingen het Zunneke en Sphinx goed tegen elkaar op. Pas in de 20e minuut werd er gescoord toen Michiel Peters van eigen helft doelman Niels Bouwmans, die te ver voor zijn doel stond, passeerde, 1-0. Vijf minuten later had de scheidsrechter bij een terugspeelbal van het Zunneke af moeten fluiten. Doelman Maik Sanders scoorde uit deze situatie met een dropkick de 2-0 einduitslag voor het Zunneke.

De topper tussen Educontract en MSpang werd door MSpang gewonnen. In de 13e minuut schoot keeper Jowie van Heugten van afstand op het Educontract doel. De bal werd van richting veranderd, 0-1. Twee minuten later maakte Brent Vulders er met 0-2 van voor MSpang. Educontract gaf niet op en in de 23e minuut verkleinde Axel van den Biggelaar met een schot via de paal tot 1-2. Daar bleef het bij.

ISM kwam goed uit de startblokken tegen Uncle Buck. In de 2e en 8e minuut zorgden Jeroen Gubbels en Rens Bekx voor een 2-0 voorsprong voor ISM. In de 10e minuut verkleinde Stef Greijmans de achterstand tot 2-1, waarna Jeroen Gubbels na een vloeiende combinatie ISM weer op 3-1 zette. Deze voorsprong kon ISM niet vasthouden. In de 22e en 24 minuut scoorde Rick van Bussel twee keer voor Uncle Buck waardoor beide teams de punten deelden, 3-3.

Stand eerste klasse:

1 DKanters 13 11 2 0 35 69 - 22

2 Centersnacks 15 9 4 2 31 52 - 28

3 Loomans 15 9 3 3 30 60 - 40

4 Topparty 14 8 1 5 25 53 - 39

5 Van Zoggel 2 14 7 1 6 22 44 - 36

6 DeskaMarkt8 14 6 2 6 20 35 - 35

7 BekenHDSolar 14 5 1 8 16 35 - 46

8 Kanters 14 4 3 7 15 44 - 52

9 Hurkmans 13 5 0 8 15 23 - 37