HBtraining in Asten awardwinnaar ‘Most Inspiring Learning Journey 2020’

Het Astens trainingsbureau HBtraining in Asten heeft op donderdag 5 maart een award gewonnen voor ‘Most Inspiring Learning Journey’ van 2020.

De uitreiking van deze award vond plaats in de sfeervolle Arminiuskerk in Rotterdam.

Nicole van de Ven-Smeelen, Managing Director HBtraining: “Onze inzending voor de Most Inspiring Learning Journey van 2020 bestond uit een onboarding programma dat we ontwikkelden voor de Sales Promotors van Hamilton Bright Brand Activation (HBBA) en Jumbo. We hebben de andere acht genomineerden achter ons gelaten en zijn echt apetrots dat het publiek ons tot winnaar van deze award heeft uitgeroepen.”

Nicole vervolgt: “Een onboarding programma is bedoeld voor nieuwe medewerkers, om hen sneller productief in hun functie krijgen en ze een warm welkom te geven. Uit onderzoek is gebleken dat door het gebruik van een onboarding programma, medewerkers minder snel een organisatie verlaten en zo’n 54% sneller productief zijn ten opzichte van medewerkers die geen onboarding programma hebben doorlopen.”

Maar wat maakte dan het verschil met de andere genomineerden? Nicole: “Onze Learning Journey – vrij vertaald een leerstraat of e-learning – vat alles wat een nieuwe medewerker moet weten samen in één visueel aantrekkelijke module. De uitdaging zat voornamelijk in het feit dat de doelgroep (studenten 20-25 jaar) niet altijd genoeg gemotiveerd is om voor een bijbaan te leren. We hebben gezorgd dat de informatie gemakkelijk mobiel toegankelijk is, er veel afwisseling is in manieren van leren, aantrekkelijke afbeeldingen, videocontent en quizelementen en geschreven in passende taal bij de doelgroep”.