Femke Hengeveld in SIRIS-VerzoekExpress

Piet en Willy Berkers gaan weer artiesten ontvangen in de SIRIS-studio, nu er de 1,5 meter afstand gehanteerd kan worden.

In hun radioprogramma 'VerzoekExpress' is op maandag 11 mei zangeres Femke Hengeveld te gast.

Tussen 20.00 en 22.00 uur komt Femke haar nieuwe single 'Jij Alleen' promoten.

'Jij Alleen' gaat erover dat iedereen iemand naast zich nodig heeft om aan vast te houden. Er is altijd wel iemand die je laat stralen en het beste in je bovenhaalt, je man, je vrouw, je kinderen, je vader, je moeder of je beste vriend.

Femke Hengeveld is op 12 mei 1990 geboren in Zevenaar, en woont nu in Arnhem. Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12- jarige. Vanaf die tijd droomde Femke van een mooie podiumcarrière. Door haar vele optredens op feesten en bruiloften speelde ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze werd vaak gevraagd voor coverbands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allroundrepertoire snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

Inmiddels heeft Femke een team van tekstschrijvers, producers en videoclipmakers om zich heen verzameld. De zeven nummers die zij tot op heden op haar eigen platenlabel heeft uitgebracht werden steeds fantastisch ontvangen en waren landelijk te horen op de radio en te zien bij diverse muziekprogramma's op tv. Femke heeft hiermee een heel eigen sound gecreëerd en het publiek kan dit erg waarderen.