Webinar Rabobank Peelland Zuid over impact coronacrisis op maakindustrie

Rabobank Peelland Zuid houdt op donderdag 18 juni van 16.30 uur tot 17.30 uur een webinar.

Het coronavirus zorgt momenteel voor een ongekende economische neergang.

Het is lastig om de impact nauwkeurig te kwantificeren. Toch is er, meer dan ooit, behoefte aan economische duiding én nieuwe inzichten. Speciaal voor én met lokale ondernemers uit de maakindustrie wordt deze webinar gehouden.

De maatregelen om de verdere gevolgen van het coronavirus af te remmen, hebben grote gevolgen voor de Nederlandse economie. Nationaal, maar ook sectoraal en voor onze regio.

Rabobank-sectorspecialisten Kees de Schipper en Yorick Cramer gaan in op de actualiteiten en de impact van de coronacrisis voor de maakindustrie én welke aanpassingen nodig zijn vanuit jou als ondernemer.

Juist nu moeten we nadenken over de industrie in Nederland na corona. Op basis van sentimenten en ontwikkelingen in de samenleving denken we na over 'of en hoe onze economie gaat veranderen' in deze sector.

Marcel van den Bosch, Maref BV Metaalbewerking, vertelt over de impact van de crisis op zijn onderneming en hoe hij de 1,5 meter economie (de stap naar robotisering) heeft vorm gegeven. 

Programma:

16.30 uur: Introductie door Kirsten van den Berg, directeur Bedrijven Rabobank Peelland Zuid
16.40 uur: Kees de Schipper en Yorick Cramer over de impact van de coronacrisis
17.00 uur: Marcel van den Bosch, Maref BV Metaalbewerking over de 1,5m economie (de stap naar robotisering) en kansen voor zijn bedrijf.
17.20 uur: Afsluiting

Tijdens het webinar is er voldoende mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar bedrijven.peellandzuid@rabobank.nl.
Je ontvangt op de dag van het webinar een link naar het webinar om deel te nemen. Het webinar vindt plaats via Microsoft Teams.