Doe namens je club mee aan het webinar ‘Financieel gezond de crisis door’

Offline samenkomen kan helaas even niet, maar juist nu leven er veel vragen binnen verenigingen en stichtingen.

Daarom nodigt Rabobank Peelland Zuid bestuurders en/of medebestuursleden graag uit om ‘online’ aan te sluiten bij het interactieve webinar ‘Financieel gezond de crisis door’.

Rabobank wil hiermee verenigingen en stichtingen in deze bijzondere periode graag ondersteunen.

Tijden dit webinar worden clubs op weg geholpen, worden er praktijkgerichte handvaten geboden en is er voldoende ruimte voor vragen:

-  Financieel gezond de crisis door. Donderdag 2 juli van 20.00 tot 21.30 uur.

Hoe gaan verenigingen en stichtingen om met de financiële gevolgen van de coronacrisis? Van welke regelingen kan gebruik gemaakt worden en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

 

Verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden voor het webinar via https://sites.rabobank.nl/oostbrabant/WebinarsVenS/modules/product/actiesites/homepage/default/index.aspx?ItemId=48012&OriginalItemId=48010.

Het is mogelijk om met meerdere personen van één vereniging deel te nemen.

Na aanmelding ontvangen verenigingen en stichtingen een hyperlink, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee toegang verkregen kan worden tot het webinar.

Om de webinar succesvol te laten verlopen, is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met een goede camera en microfoon wenselijk.