Roy van Golstein Brouwers en Marieke Zantingh zetten In de Gloria voort

Per 1 juli nemen Roy van Golstein Brouwers en Marieke Zantingh, de oprichtster van In de Gloria in 2014, de exploitatie van het voormalige Protestantse kerkje aan de Lindestraat in Asten over.

In het historische pand worden bruiloften, feesten, afscheidsdiensten, zakelijke bijeenkomsten, concerten en andere activiteiten georganiseerd.

Roy van Golstein Brouwers exploiteert sinds maart 2020 Pub & Grill De Kantine aan de Markt in Asten. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het organiseren van evenementen.

Marieke Zantingh is de oprichtster van In de Gloria en heeft de exploitatie in oktober 2019 overgedragen aan Hein en Rieke van Heugten. De gedwongen coronasluiting van medio maart heeft Rieke en Hein van Heugten doen besluiten om hun horeca-activiteiten vaarwel te zeggen. Hein zegt daarover: “De exploitatie heeft Rieke en mij meer energie gekost dan we voorzien hadden en legde een stevige druk op ons privéleven. De coronacrisis heeft de doorslag gegeven.”

Voor de gasten van In de Gloria en aan het concept verandert niets, de geplande afspraken blijven staan en het team van In de Gloria blijft ongewijzigd. Marieke Zantingh: “Het loslaten van de regie van In de Gloria heeft me doen inzien dat ik er eigenlijk veel meer van houd dan ik me kon voorstellen en op afstand zag ik mogelijkheden met In de Gloria, die ik graag nog wil gaan uitvoeren, zeker in de combinatie met Roy.”

Roy van Golstein Brouwers ziet de mogelijkheden ook: “Ik verheug me op de samenwerking met Marieke. Ik denk dat onze kwaliteiten aanvullend aan elkaar zijn en daar zal de kwaliteit van de dienstverlening alleen nog maar beter van worden”.

Door de versoepeling van de coronamaatregelen zijn de mogelijkheden van In de Gloria uitgebreid.