Twee dagen Kennedymars op SIRIS-tv

De Kennedymars, Mini-Kennedymars en het Rondje Someren, die op zaterdag 4 en zondag 5 juli in Someren gehouden zouden worden, zijn afgelast in verband met het coronavirus.

Als pleister op de wonde zendt SIRIS-tv de komende twee dagen de Kennedymarsen van de jaren 2011 tot en met 2019 uit. 

Zaterdag 4 juli van 12.00 tot 24.00 uur zendt de lokale omroep beelden uit van eerdere edities van de Mini-Kennedymars, de start van de grote mars en de eerste uren van de Kennedymars. 

Tussen 17.00 en 18.00 uur kunt u live getuige zijn van de start van de Kennedy Challenge.

Zondag 5 juli komen er van 6.00 tot 18.00 uur beelden langs van de binnenkomsten van de eerste loper, de doorkomsten in de nacht, de start van het Rondje Someren, de Kennedymarkt en het randgebeuren en de finish van de wandelaars op het Wilhelminaplein. In de laatste uren is er aandacht voor de laatste lopers van de afgelopen jaren.

Tussendoor zijn er gesprekken met voorzitter Robert Hurkmans, marsleider Davy van Otterdijk, coördinator Markt & Evenementen Maikel Dielissen, de fanatieke Kennedymarslopers Tonny van den Burg en Elly van der Linden-Dijkstra, mede-oprichter en eerste marsleider Trudo Kuijpers, PR-coördinator Thijs Hurkmans en Anne Marie de la Cousine en Tim Verdonschot van de organisatie van de Mini-Kennedymars.


Trefwoorden: