Eerste Zummerse Zomerpret met de Kennedy Challenge Editie

De gemeente Someren en de lokale horeca houden in de zomervakantie, onder de naam Zummerse Zomerpret, drie weekeinden na elkaar activiteiten op het Wilhelminaplein in Someren.

Het plein is tijdens deze weekenden afgesloten, er wordt een leuke festiviteit georganiseerd en de horeca krijgt de ruimte voor een groter terras.

Het eerste Zummerse Zomerpretweekend was op zaterdag 1 en zondag 2 augustus.

In dit weekeinde hield JOEK ‘Zummerse Zomerpret - de Kennedy Challenge Editie’.

Op zaterdag werden lopertjes van de Mini Challenge ontvangen door het spraakmakende duo Candy & Marz. De kinderen kregen een leuk cadeautje en konden op de foto met Jack. Verder was er een gratis draaimolen, botsautootjes en verschillende speeltoestellen en waterspellen. Het was een warme en gezellige middag en een mooie start van de Zummerse Zomerpret.

Zondag stond in het teken van de Kennedy Challenge. Zevenhonderd lopers liepen afgelopen maand mee met de challenge die JOEK organiseerde, 80 kilometer lopen in de maand juli.

Afgelopen zondag kwamen lopers vanuit het hele land naar Someren om de challenge daar te finishen en een unieke medaille op te halen. De lopers werden feestelijk onthaald door binnenpraters Koen Wijnen en Robert Hurkmans en verschillende lopers werden verrast met leuke prijzen van lokale sponsoren. Verder waren er verschillende spellen voor de bezoekers met als hoogtepunt het 1,5 meter worstenbroodjes eten en was er een ruim aanbod aan vertier voor de jeugd.

De eerste editie van de Zummerse Zomerpret was een succes.

Volgend weekend staat in het teken van sport en spel, ook dan is iedereen weer  welkom op het Wilhelminaplein in Someren.

Wil je je inschrijven voor de Kennedymars van 2021? Dat is al mogelijk via inschrijven.kennedymars.nl.