Programma Nirwana Tuinfeest zaterdag 15 augustus op SIRIS-tv

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 augustus zou in Lierop Nirwana Tuinfeest gehouden worden.

Door het coronavirus kan dit festival niet doorgaan.

SIRIS-tv zal op zaterdag 15 augustus beelden uitzenden van bands, die ooit optraden op een zaterdageditie van Nirwana Tuinfeest.

Tussen 14.00 en 20.00 uur zal SIRIS-tv de volgende bands in deze volgorde uitzenden:

- Johan 
- Vant 
- De Likt 
- Go Back to the Zoo 
- Compilatie van lokale en regionale bands met Curly Ice, Jones De Zieke Geesten, DC Dedly's, Precise Patchwork Band, An Illusion, Agitator, Bon Scotch en Candybar Planet en de classics Ugly Kid Joe, The Godfathers, White Cowbell Oklahoma, Vista Chino en Boskat.

Om 20.00 uur schakelt SIRIS-tv live over naar het Nirwana Thuisfeest in Lierop met een uur lang interviews en enkele hoogtepunten uit de historie van het tuinfeest.

Om 21.00 uur start de online quiz waarin veel vragen over Nirwana Tuinfeest voorbij komen. Aanmelden voor de quiz hoeft niet. Iedereen mag meedoen.

Bij deze quiz zijn enkele mooie prijzen te winnen zoals entreetickets, consumptiemunten voor volgend jaar en een heuse backstagerondleiding in 2021.

Gevraagd wordt hoe jullie Nirwana Thuisfeest vieren. Deel zoveel mogelijk foto's en filmpjes op Instagram en Facebook en tag Nirwana Tuinfeest hierin. Degene met het vetste thuisfeest wint ook nog een mooie prijs.

Na de quiz worden de namen van de bands gepresenteerd die op 27, 28 en 29 augustus 2021 optreden tijdens het 45e Nirwana Tuinfeest. Ook de winnaars van de quiz worden bekend gemaakt.

Na 22.15 uur zijn er nog twee bands te zien en dat zijn Triggerfinger en als afsluiter The Wombats.

De uitzending is ook te volgen op www.nirwanatuinfeest.nl.