Djaimy Veugelink in SIRIS-VerzoekExpress

Zangeres Djaimy Veugelink is op maandag 26 oktober te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Djaimy komt tussen 20.00 en 22.00 uur haar nieuwe single 'Want als ik naar jou kijk' promoten.

Op 16 april 2016 won de destijds 16-jarige Djaimy Veugelink via een Facebookactie een prijs waarbij ze gratis een cover mocht inzingen in de MW Sound Studio (van Michel Wolsink). Het bijbehorende audioclipje van het liedje ''De kleine jongen met de mandoline" verscheen een maand later online op YouTube. Een jaar later kwam Djaimy’s eerste officiële single ‘Vissen zijn precies als jij’ uit, die wederom geproduceerd was in de studio van Michel Wolsink. Omdat Djaimy zich daarna moest focussen op haar school en eindexamens, werd er een pauze ingelast op muziekgebied.

Na het behalen van haar diploma was het de hoogste tijd om haar muzikale loopbaan weer op te pakken. Ze kreeg de kans om mee te doen aan het tv-programma 'De Muzikale Uitdaging' van TV73. De opnames verliepen voorspoedig en Djaimy’s eerste eigen single 'Ik dans alleen met jou', geschreven door Nol Roos en Kees Tel, was een feit.

Na het muzikale uitstapje is het inmiddels 20-jarige Doetinchemse zangtalent weer terug op haar oude vertrouwde stek de MW Sound Studio in Braamt en komt ze met een heel verrassende nieuwe single ‘Want als ik naar jou kijk’. Het van oorsprong Zuid-Afrikaanse nummer is in een nieuw jasje gestoken en het resultaat mag er zijn.