Bekendmaking uitslag Rabo ClubSupport 2020

De Rabobank maakt op maandag 9 november de uitslag van de Rabo ClubSupport 2020 bekend.

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Daarom investeert Rabobank al jaren met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven.

Rabo ClubSupport nadert haar ontknoping en heel veel verenigingen wachten op dit moment in spanning af wat het resultaat is van deze editie.

Maar liefst 475 verenigingen en stichtingen hebben deelgenomen en vol enthousiasme campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen.

Ruim tienduizend leden van Rabobank Peelland Zuid hebben elk vijf stemmen uitgebracht en verdelen het beschikbare bedrag van maar liefst € 275.000 over de deelnemende clubs.

Veel clubs en verenigingen hebben het de afgelopen periode te verduren gehad door de crisis. Ze kunnen nog steeds niet sporten, zingen, dansen en hobby’s uitoefenen zoals ze dat gewend zijn en daarom kunnen clubs en verenigingen een steuntje in de rug goed gebruiken.

Op 9 november is de uitslag van Rabo ClubSupport 2020 bekend. Alle deelnemende verenigingen en stichtingen ontvangen op die dag een e-mail met gepersonaliseerde video waarin het bedrag, dat de betreffende club heeft opgehaald, vermeld wordt.

Ben je ook geintereseerd in wat andere clubs hebben opgehaald? Kijk dan vanaf 10 november voor de volledige uitslag op https://www.rabo-clubsupport.nl/peellandzuid.