Amaliazorg vraagt om uw hulp bij het winnen van een rolstoelfiets

Amaliazorg Hof van Bluyssen in Asten maakt kans op € 10.000 van het ANWB Fonds om een rolstoelfiets aan te schaffen.

De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft € 10.000 per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke project. 

De stemperiode loopt tot 24 november.

Mag Amaliazorg op uw stem rekenen? ,,Als we fietsen met een bewoner dan zien we de blijdschap in de ogen en zien zij ook weer eens een andere omgeving. Dit draagt bij aan geluksmomenten, omdat bewoners weer eens plekken van vroeger zien die ze al een tijd niet meer hebben gezien. Dit levert een positieve bijdrage aan het ophalen van herinneringen in een omgeving waar ze zijn opgegroeid of waar ze veel geweest zijn. Daarnaast heeft verblijven in de buitenlucht ook een positief effect. Alleen kunnen we rolstoelgebonden bewoners helaas nog niks bieden hierin. Daar willen we graag verandering in brengen door de aanschaf van een rolstoelfiets. Deze willen we ook beschikbaar maken voor andere rolstoelgebonden inwoners van Asten''.

Op de stemsite anwb.nl/stem staan 70 maatschappelijke projecten waarop gestemd kan worden, waaronder het project van Amaliazorg Hof van Bluyssen. Ga naar Noord-Brabant en zoek op Amaliazorg.

Uit de stemronde komt per provincie een top 3 van meest populaire projecten. Vervolgens kiest de Adviescommissie van het ANWB Fonds uit die top 3 de winnaar per provincie. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan de 12 winnaars. 

Dit is het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt. Het ANWB Fonds helpt met deze bijdrage projecten een start te maken. Als u stemt, dan maakt u ook nog eens kans op vijf kaartjes voor een dagje uit.

Foto: Van Raam (www.vanraam.com)