Voorbereidingen kaartenactie Someren Geraakt

In deze bijzondere tijd is er binnen de groep van Someren Geraakt en Samen voor Someren toch de behoefte om mensen te verbinden en aandacht voor elkaar te hebben en te houden.

Alle huishoudens in de gemeente Someren krijgen daarom volgende week een kaart in de bus.

Op donderdag 12 november waren ze in de bibliotheek in Someren druk in de weer met de voorbereidingen van deze kaartenactie.

De kaart biedt de mogelijkheid om elkaar een kaartje te sturen met daarop een persoonlijke boodschap of mooie tekening om ook weer iemand anders een hart onder de riem te steken. 

De initiatiefnemers merken namelijk dat veel mensen in Someren in deze bijzondere tijd klaar willen staan voor elkaar, al kunnen ze dan niet fysiek bij elkaar komen.

De werkgroep hoopt op deze manier iets positiefs teweeg te kunnen brengen en elkaar zo, al is het op afstand, toch te kunnen verbinden.

 

Mochten mensen de kaart gemist hebben of nog een extra exemplaar willen, dan zullen deze (mits de maatregelen het weer toelaten) vanaf 20 november af te halen zijn bij het gemeentehuis, de bibliotheek en in de gemeenschapshuizen in Someren, Someren-Eind, Someren-Heide en Lierop (zo lang de voorraad strekt).