Oostappen Groep Vakantieparken koopt Recreatiepark Slot Cranendonck

Oostappen Groep Vakantieparken heeft Recreatiepark Slot Cranendonck overgenomen van de familie Vossen.

De overname van het recreatiepark in Soerendonk sluit goed aan bij de toekomstvisie van Oostappen Groep Vakantieparken.

Per 1 december is Oostappen Groep Vakantieparken de nieuwe eigenaar van Recreatiepark Slot Cranendonck. Als onderdeel van de Oostappen Groep Vakantieparken gaat het park vanaf nu verder onder de nieuwe naam Oostappen Vakantiepark Slot Cranendonck. Het park is op 20 maart 2021 weer open voor gasten.

Peter Gillis, directeur en enig eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken, over de overname: ,,Slot Cranendonck is een echte aanwinst voor Oostappen Groep Vakantieparken. Het park is 30 hectare groot en past perfect in ons aanbod. Daarnaast heeft het een prachtige natuurlijke ligging, een centraal gelegen visvijver, binnen- en buitenzwembad en gezellige horeca. Wij gaan nu eerst aan de slag met uitbreiding van de verhuur. Ik wil de familie Vossen hartelijk danken voor de fijne samenwerking en constructieve overdracht.”

Oostappen Groep Vakantieparken gaat direct aan de slag met het realiseren van een uitbreiding van het park. Zo wordt er grootschalig geïnvesteerd in 250 sfeervolle verhuuraccommodaties. Deze worden in 2021 geplaatst op het naastgelegen recreatieterrein, dat onderdeel uitmaakt van het park. De accommodaties zullen voor het zomerseizoen 2021 gereed zijn voor de verhuur. ,,Vakantie in eigen land wordt steeds populairder. Door de gevolgen van COVID-19 hebben nog meer Nederlanders ervaren hoe mooi ons eigen land is. Ook weten steeds meer Belgische en Duitse gasten onze parken te vinden.”, aldus Peter Gillis. Oostappen Groep Vakantieparken onderscheidt zich door het hanteren van een flexibel prijsbeleid en de vele gratis faciliteiten op de parken. Het motto “vakantie voor iedereen” staat hierbij centraal.

Met de overname van Slot Cranendonck beheert Oostappen Groep Vakantieparken elf vakantieparken, waarvan acht parken in Nederland en drie parken in België.

Ga voor meer informatie naar www.oostappenvakantieparken.nl.