Huldiging jubilarissen Astens Gemengd Koor Puur Sangh

Op woensdag 25 en maandag 30 november huldigde het bestuur van AGK Puur Sangh op een ludieke manier haar jubilarissen van het afgelopen jaar.

Deze activiteit vindt normaliter plaats tijdens het jaarlijkse Ceciliafeest, maar door corona kon ook deze gezellige activiteit niet doorgaan.

Dit jaar kwam het bestuur zelf naar de jubilarissen. Dit alles vond plaats aan huis van de jubilaris en op gepaste afstand.

Tineke van Dijk, 12½ lid van Puur Sangh en bijna zes jaar voorzitter, werd op 25 november compleet verrast door haar collega-bestuursleden kort vóór de bestuursvergadering. Deze actie had ze zelf niet voorbereid. Ze werd toegesproken door vice-voorzitter Jean Jansen en met een mooi boeket bloemen en flesje wijn werd het toch nog een onverwacht feestje. De feestcommissie van Puur Sangh verraste Tineke nog met een mooi gepast gedicht.

Johan de Boer, ook 12½ jaar lid van Puur Sangh en voorheen bestuurslid, werd op 30 november gehuldigd. Het bestuur toog nu naar Nuenen en ook hij werd thuis blij verrast door het bezoek van het bestuur. De toespraak door vice-voorzitter Jean Jansen, de bloemen en flesje wijn maakten de verrassing compleet. Ook voor Johan had de feestcommissie een mooi gedicht geschreven en prachtig ingelijst.