SIRIS.nl

Goede Doelen Bingo Kerstshow op SIRIS-tv

Op zaterdag 12 december wordt in De Ruchte in Someren de Goede Doelen Bingo Kerstshow gehouden. Deze show wordt op SIRIS-tv live uitgezonden.

Naast een leuke laagdrempelige spelshow voor jong en oud met mooie prijzen en surprise-acts, hoopt de organisatie deze avond wederom mooie geldbedragen te verdelen over de goede doelen in Groot-Someren.

Nieuw in deze tweede editie:
-  dubbel aantal bingokansen
-  meer prijzen te verdelen
-  sneller bingo
-  meer entertainment

Het gehele ingezamelde geldbedrag, uit verkoop van de bingokaarten en donaties, komt geheel ten goede áán en wordt verdeeld onder de deelnemende geselecteerde non-profit instanties, verenigingen en/of clubs uit Groot-Someren die een geldig KVK-nummer hebben.

Als je bingokaart(en) via de website in de webshop van De Ruchte hebt gekocht, kun je tijdens het aankoopproces aangeven voor welk doel(en) je gaat spelen.

Kortom, de spelers bepalen uiteindelijk dan ook de eindlijst met de geselecteerde doelen. Deze lijst zal tot aan de liveshow geüpdatet en gepubliceerd worden.

Je kunt voor elke bingokaart eventueel een ander doel kiezen. Daarnaast speel je tevens voor jezelf voor ludieke en mooie prijzen. 

Het bijeengebrachte geld uit de kaartverkoop en donaties zal worden verdeeld over een nader te bepalen aantal cheques.

Op deze cheques zullen willekeurige geldbedragen staan en deze zullen in genummerde enveloppen geplaatst worden.

Tijdens de live uitzending via SIRIS-tv en via een livestream via internet start de spelshow om 20.00 uur vanuit het DOBU-theater en zal het totaalbedrag van de donaties bekend worden gemaakt.

De getrokken nummers voor het Bingospel zullen live bekend worden gemaakt.

Zodra je een BINGO hebt, stuur je via WhatsApp het bericht 'Bingo' naar tel. 0493-441144 en kom je live in de uitzending.

De prijs waar die ronde voor gespeeld wordt is dan voor jou. Mocht er in desbetreffende ronde ook voor een enveloppe gespeeld worden, dan mag  je aangeven voor welk doel je hebt gespeeld en mag je een enveloppe uitkiezen.

Het bedrag wat op de cheque staat in de koffer zal dan ten gunste komen van het door jou gekozen doel en is de prijs voor jou.

Prijs per kaart: € 4, vijf stuks voor € 16.