Museum Klok & Peel gesloten tot 19 januari

Op maandag 14 december heeft het RIVM/Rijksoverheid nieuwe en strengere maatregelen bekend gemaakt vanwege het stijgend aantal coronabesmettingen.

Eén van die maatregelen is dat alle musea vanaf 15 december gesloten zijn voor bezoekers.

Dit betekent dat Museum Klok & Peel in Asten in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten is. Gelukkig is het museum ook online te bezoeken.

Velen keken uit naar de aangepaste versie van ’Museum in Wintersfeer’, waarvoor alle nodige voorbereidingen met betrekking tot de aankleding van het museum al waren getroffen. Tevens was dit de laatste kans om de tentoonstelling ‘Death Valley de Peel’ te bezichtigen.

Tot de heropening van het museum kan men terecht op online museum van Museum Klok & Peel: https://www.museumklokenpeel.nl/zien-en-doen/virtueel-museum/.

Jong en oud kan hier terecht voor onder andere de database van de internationale klokkencollectie van het museum (Brabantcloud), spelletjes, kleurplaten en een uitdagende quiz. Of loop virtueel door de vele klokkenexposities in Museum Klok & Peel. Hopelijk biedt een bezoek aan het online museum inspiratie, plezier en afleiding.