SIRIS.nl

Zilver voor Museum Klok & Peel bij ‘Leukste uitje Noord-Brabant’

Tijdens de livestream prijsuitreiking van de ANWB-verkiezing ‘Leukste uitje van 2021’, scoorde Museum Klok & Peel in Asten opnieuw een mooie podiumplaats.

Het museum won zilver en behoort daarmee, ook landelijk gezien, tot de absolute top van de leukste provinciale uitjes. Bovendien voelt dit zilver in deze lastige periode van corona en gesloten museumdeuren, niet alleen als een bekroning, maar ook als een hart onder de riem.

De prijswinnaars werden dit jaar per provincie bekendgemaakt tijdens de livestream uitzending op donderdag 4 februari vanuit het FOX Theater in Hoofddorp.

In de provincie Noord-Brabant waren acht uitjes genomineerd voor de titel 'Leukste Uitje 2021'. Het brons werd uitgereikt aan Dierenrijk Europa en de uiteindelijke winnaar van het felbegeerde Goud was ZooParc Overloon.

Frank van Kempen, operationeel manager van Museum Klok & Peel is blij dat er, ondanks de periode van sluiting, die nog voortduurt, zoveel museumbezoekers en -liefhebbers hun stem hebben uitgebracht op het museum. ‘Dit voelt als een enorme steun in de rug en geeft vrijwilligers en medewerkers een enorme motivatie om actief vooruit te kijken. Wij kunnen niet wachten tot de museumdeuren weer openen en we onze bezoekers weer een onvergetelijk dagje uit kunnen bezorgen. Wij hebben opnieuw kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen van de ANWB waar het gaat om gastvrijheid, sfeer en prijs-kwaliteitverhouding’.

Het museum is blij dat het met deze prijs een bijdrage levert aan de aantrekkingskracht van het Land van de Peel.