Speurtocht en dansfilmpje Jeugd Carnaval Asten

Speurtocht en dansfilmpje Jeugd Carnaval Asten

Jeugd Carnaval Asten heeft een leuke interactieve activiteit voor de jeugd op touw gezet.

In het centrum van Asten zijn vanaf 12 februari carnavaleske posters met het logo van JCA verstopt. Deze zijn genummerd en voorzien van een letter. Ga op pad en zoek alle posters. Bezoek www.jeugdcarnavalasten.nl voor het antwoordformulier en het zoekgebied.

Lukt het jou om de speurtocht op te lossen? Stuur dan je antwoord voor 22 februari naar secretariaat@jeugdcarnavalasten.nl of lever hem in op het adres Wolfsberg 59. Onder de goede inzendingen worden fantastische prijzen, geschonken door plaatselijke ondernemers, verloot.

Vergeet niet om een leuke selfie te maken tijdens de speurtocht en te plaatsen op de JCA facebookpagina. Ook hiervoor worden leuke prijzen verloot.

Ieder jaar heeft JCA een unieke carnavaleske dans. Ook in dit aparte carnavalsjaar hebben ze een hele leuke dans op het liedje 'Feestmuts' van Snollebollekes gemaakt. Houd Tik tok, Facebook, Instagram en de website in de gaten voor het originele filmpje.

Hou je ook van een feestje en dansen? Maak een filmpje van je te gekke dansmoves op het liedje 'Feestmuts' en stuur deze voor 22 februari naar secretariaat@jeugdcarnavalasten.nl en maak kans op mooie prijzen.