Hartverwarmende hartenactie voor de horeca in Someren

Ondanks dat de bijeenkomst ‘Someren Geraakt’ verzet is naar een later moment dit jaar, heeft de werkgroep ‘Someren Geraakt’ in samenwerking met ‘Samen voor Someren’ niet stilgezeten.

Afgelopen november was er al de huis aan huis kaartenactie die enorm veel Somerenaren geïnspireerd heeft om elkaar middels een kaartje een hart onder de riem te steken.

De enorme inzet van vele vrijwilligers en de waardering van de inwoners van Someren heeft mede de actie tot een groot succes gemaakt.

Nu de beperkende maatregelen al zo lang van kracht zijn, beseffen ‘Someren Geraakt’ en ‘Samen voor Someren' hoe moeilijk deze periode voor velen binnen gemeente Someren zal zijn. Zo ook voor de kroegen, eetcafés en restaurants die al sinds midden oktober voor de tweede keer lange tijd noodgedwongen gesloten zijn. Het missen van de inkomsten van de carnaval is nog eens extra zwaar voor de horeca. Daarom hebben ze besloten hen een ondersteunend hart te bezorgen, versierd met carnavalskleuren, met de toepasselijke tekst: ‘Dichte horeca, zelfs met carnaval niet van start! Vandaar dit ondersteunend hart. Hou jullie taai, blijf oké! We leven met jullie mee.’

Komende week worden de harten in de vier kerkdorpen bezorgd door de leden van de werkgroep Someren Geraakt en Samen voor Someren. 

Eenieder, die alsnog ook mee wil denken of bij wil dragen aan de bijeenkomst Someren Geraakt in 2021, is welkom zich te melden door een e-mail te sturen naar info@samenvoorsomeren.nl