SIRIS.nl

Vijf dagen lang carnaval op SIRIS-tv

SIRIS laat zich niet kennen en gaat toch carnaval vieren. Vijf dagen live en met archiefbeelden, want die zijn er meer dan genoeg.

SIRIS-tv zal dit jaar namelijk meer aandacht aan carnaval besteden dan ooit tevoren.

Vanaf vrijdag 12 februari 12.00 uur tot dinsdag 16 februari 23.11 uur zal SIRIS-tv bijna non-stop beelden uitzenden van eerdere carnavalsjaren en twee keer een live-uitzending verzorgen.

Op zaterdag 13 februari zendt  SIRIS live van 16.00 tot 1.00 uur het CarnavalsKneiter Festijn van carnavalsvereniging De Meerpoel uit Someren uit. Op zondag 14 februari om 14.11 uur schakelt de omroep live over naar Reundje Klot Goes Viral van CS De Klot uit Asten. Deze uitzending duurt tot 17.11 uur.

Vrijdag 12 februari is vooral gevuld met de kinderoptochten in R'Ommelpottersland en Peelvrujtersland en de sleuteloverdrachten van de gemeente Someren.

Op zaterdag 13 februari trekken o.a. de optochten van carnavalsvereniging De Kaauw Voetjes over uw beeldbuis.

De carnavalsoptochten op De Platte Vonder zijn te zien op zondag 14 februari.

Maandag 15 februari is gevuld met o.a. de prinsenrecepties van CS De Klot en de optochten in Klotland en het Meerpoelrijk.

Op dinsdag 16 februari komen o.a. de bekendmakingen van de Contente Mens en Vrouw van Asten en de concerten van het Aauw Prinsen Orkest van De Klot langs.

Op woensdag 10 februari maakt SIRIS de complete programmering van deze vijf dolle dagen bekend.

Hoezo dit jaar geen carnaval?