Vanaf dit weekend weer vers schepijs bij Bacio

Wat is er lekkerder dan in de eerste warme zonnestralen van 2021 een ijsje te eten?

Daarom opent Bacio in Asten vanaf vrijdag 19 februari het nieuwe ijsseizoen. De vitrines worden weer gevuld met het lekkerste schepijs en met de vertrouwde smaken zoals je die kent.

Helaas heeft corona ons land nog steeds in zijn greep. Met alle beperkingen die er zijn proberen ze bij Bacio er echter alles aan te doen om het genieten van een ijsje voor iedereen zo veilig mogelijk te maken. Zo proberen ze de tijd in de winkel te verkorten en proberen ze drukte te voorkomen door een betere spreiding.

Bacio roept iedereen op om niet met het hele gezin naar de winkel te komen. Kom alleen en neem je bestelling mee naar huis, om er thuis van te genieten. Om dat eenvoudiger te maken heeft Bacio een webpagina gemaakt waarop je het beschikbare assortiment kunt bekijken en eenvoudig via Whatsapp je ijsjes kunt bestellen. Als je dat doet staat je bestelling klaar zodra je bij Bacio bent.

Bestellen kan tijdens de openingstijden op https://bacio.nl/afhalen/. En behalve dat dit makkelijk en veilig is spaar je met ieder online besteld bolletje ijs ook zegels waarmee je makkelijk spaart voor gratis producten.

Naast ijs heef Bacio uiteraard de vertrouwde chocolade-afdeling en ook de paaseitjes doen weer hun intrede.

Om dit extra aantrekkelijk te maken heeft Bacio tijdelijk een speciale aanbieding:
500 gram paaseitjes met bonbonvulling voor € 12,50.

Bestel ook eenvoudig online via de webshop: https://bacio.nl/shop/

Bacio is vanaf nu dagelijks geopend. Kijk voor de actuele openingstijden per dag op https://bacio.nl.