Eind maart besluit over doorgaan Kennedymars Someren

Nu de Nijmeegse Vierdaagse ook in 2021 is afgelast, rijst de vraag of de Kennedymars Someren, die staat gepland voor 3 en 4 juli 2021, door zal gaan.

Het bestuur van JOEK, de organisator van de Kennedymars, meldt op haar website: ,,Uiterlijk eind maart zal worden besloten of de Kennedymars - eventueel in aangepaste vorm - door zal gaan. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat we eerder al duidelijkheid hebben door eventuele aankondigingen vanuit de overheid. Op dit moment houden we alle opties nog open. De kans op een normale Kennedymars achten we klein, maar er zijn tot dusver ook scenario’s denkbaar waarbij het evenement in aangepaste vorm georganiseerd kan worden. Bij onze overwegingen over het wel of niet door laten gaan van de Kennedymars, staat de gezondheid van alle betrokkenen uiteraard altijd voorop. Mocht er geen fysieke Kennedymars komen, dan gaan we net als vorig jaar weer een virtuele Kennedy Challenge organiseren''.

De inschrijvingen voor 2021 staan nog open.

Mocht de editie van 2021 niet doorgaan dan wordt de keuze voorgelegd om de inschrijving door te schuiven naar 2022 of het inschrijfgeld te laten restitueren.