SIRIS.nl

Uitreiking zilveren prijs voor Museum Klok & Peel bij ‘Leukste uitje Noord-Brabant’

Tijdens een livestream prijsuitreiking van de ANWB-verkiezing ‘Leukste uitje van 2021’ scoorde Museum Klok & Peel in Asten opnieuw een mooie podiumplaats.

Het museum won zilver en behoort daarmee tot de absolute top van de leukste provinciale uitjes. Het goud ging naar ZooParc Overloon en het brons was voor Dierenrijk Europa in Mierlo.

Op woensdag 3 maart werd de prijs, een glazen ANWB-onderscheiding, door Joyce van Deutekom, productmanager Ticketing bij de ANWB, in het museum uitgereikt aan Frank van Kempen, operationeel manager van Museum Klok & Peel.

Frank van Kempen is blij dat er, ondanks de periode van sluiting, die nog voortduurt, zoveel museumbezoekers en -liefhebbers hun stem hebben uitgebracht op het museum: ,,Dit voelt als een enorme steun in de rug en geeft vrijwilligers en medewerkers een enorme motivatie om actief vooruit te kijken. Wij kunnen niet wachten tot de museumdeuren weer openen en we onze bezoekers weer een onvergetelijk dagje uit kunnen bezorgen. Wij hebben opnieuw kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen van de ANWB waar het gaat om gastvrijheid, sfeer en prijs-kwaliteitverhouding''.