Tiende Herfstbockconcert Astens Mannenkoor

Het Astens Mannenkoor verzorgt op zondag 22 november het tiende Herfstbockconcert.

Tijdens dit concert treden, behalve het Astens Mannenkoor, ook de cabaretgroep Stenzel, Kivits & Menders en het gelegenheidstrio Oksana, Poul & Irene op.

Het concert vindt plaats in zaal Jan van Hoek aan de Markt in Asten en begint om 14.30 uur.

De zaal is open vanaf 14.00 uur.

De entree bedraagt € 7,50, inclusief consumptie.

Voorverkoop is vanaf 7 november bij Primera in de Midas in Asten, bij café-zaal Jan van Hoek en zolang de voorraad strekt op de dag van het concert, vanaf 14.00 uur, aan de zaal.

De cabaretgroep Stenzel, Kivits en Menders bestaat uit Tiny van den Eijnden, Wilbert Kivits en Joost Manders. Drie heren die hun sporen in het genre muziek en humor (het genre dat men kent van o.a. Mini & Maxi, Hans Liberg en De Nieuwe Snaar) ruimschoots hebben verdiend. Critici krabben achter hun oren, maar het publiek weet wel beter, met deze mannen gaan we wèl lachen. Visueel en muzikaal cabaret met veel absurde humor en vindingen, samen met een hoogstaand muzikaal niveau, zijn ook nu weer de ingrediënten van een geweldige voorstelling.

Het gelegenheidstrio met pianiste Oksana Bos-Baljva, Poul van Rooij (tweede tenor) en Irene Meeuwis (sopraan) zal samen een aantal operetteliederen ten gehore brengen.     

Het Astens Mannenkoor staat onder leiding van Poul van Rooij en wordt op de piano begeleid door Oksana Bos-Baljva.