Geslaagd Ceciliafeest A Capella

Met veel gezelligheid en een goed programma heeft mannenkoor A Capella uit Lierop tijdens het Ceciliafeest, dat zaterdag 28 november in café Nellie van Oosterhout plaatsvond, een begin gemaakt van het gouden jubileumfeest, dat in 2016 uitbundig gevierd zal worden.

Theo van Brussel werd gehuldigd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap. Uit handen van voorzitter Harrie van der Sanden ontving de zilveren jubilaris het jubileumbeeldje. Voor zijn echtgenote Ria waren er bloemen. 

De commissarissen, die speciaal waren uitgenodigd, kregen het programma voorgeschoteld van het jubileumjaar. Erelid en oprichter van mannenkoor A Capella, voormalig secretaris-penningmeester Sjaak Gubbels, mocht symbolisch het thema onthullen in de vorm van een grote beer met de tekst 'Mannenkoor A Capella Beregoed 2016'.

Hiermee was de toon gezet voor het feestjaar, dat op zondag 22 mei 2016 zal worden gevierd met een korenmis met De Koepelzangers, Ameezing en A Capella en met een koffieconcert in de pastorietuin van de Koepelkerk in Lierop.