Digitale VVV-informatie voor Museum Klok & Peel Asten

Bij Museum Klok & Peel in Asten heeft Stichting Gasten in Asten/VVV Asten een digitale informatiezuil geplaatst.

Middels een touchscreen kunnen de vele bezoekers aan het museum de rijke vrijetijdsinformatie van www.vvvdepeel.nl oproepen en zodoende heel gemakkelijk de vrijetijdsmogelijkheden in geheel De Peel ontdekken. Daardoor is de kans ook groter dat men iets op het eigen interessevlak vindt en dus nog meer vrije tijd in De Peel door zal brengen. Uiteindelijk komt dat De Peel en dus ook alle individuele toeristische- en recreatieve ondernemingen in De Peel ten goede, is de mening van VVV Asten.

Op deze manier wordt de vrijetijdsinformatie dichter naar de bezoeker aan het museum en de gast in Asten gebracht én op die momenten dat hij/zij daar behoefte aan heeft.

VVV Asten wil graag inspelen op die ontwikkeling met hun rol als informatieverstrekker en promotor van Asten en De Peel. Voor VVV Asten is dit zeker niet de laatste digitale informatiezuil, die geplaatst is. Volgens planning zullen er in de nabije toekomst nog meer volgen binnen Gemeente Asten.

Harry van der Loo, voorzitter van het Museum Klok & Peel en Marcel van Oosterhout, voorzitter van Stichting Gasten In Asten/VVV Asten, hebben op 22 december de bruikleenovereenkomst in het museum getekend.