Duo C&B in Museum Klok & Peel

Zangeres Chelsea Foreman en gitarist Boudewijn Willems, ofwel het duo C&B, traden op zondag 17 januari op in de Oranjerie van Museum Klok & Peel aan de Ostaderstraat in Asten.

Ze stonden al eens in een stijf uitverkocht Paradiso in Amsterdam en op poppodia als Tivoli, De Helling en Bitterzoet en nu dan in het museum.

Chelsea & Boudewijn leerden elkaar kennen toen ze samen per ongeluk voor het verkeerde danslokaal stonden voor hun eerste les aan het conservatorium van Tilburg. Er ontstond een klik die leidde tot intensieve muzikale samenwerking. Het singer-songwritersduo vond elkaar in pure pop met een rauw randje en haalde daarmee in 2014 de finale van De Grote Prijs van Nederland. In dat jaar leverde het duo ook zijn eerste album af: Fairytale Waltz. De Astense gitarist Cor Mutsers (gitarist Lenny Kuhr) werkte eraan mee, maar ook Pat Bergenson uit de VS, die eerder samenwerkte met grootheden van het kaliber Emmylou Harris en Alison Krauss. Momenteel hebben C & B samen met de bandleden Tom Nieuwenhuijse (drums) en Pim Walter (bas) een nieuw album in de maak. Die zal waarschijnlijk in de zomer 2016 uitkomen.