Efkes Veurpruuve 2016 uitverkocht

Carnavalsstichting De Klot uit Asten presenteert op zondag 24 januari een geheel nieuwe editie van ‘Efkes Veurpruuve’, een culinair Klot-evenement.

Net als in de voorafgaande jaren staat het evenement in het teken van het maken van een gezellige, culinaire wandeltocht door Asten, een soort van ‘Happen & Stappen’.

Alle deelnemers zullen elkaar tijdens drie ‘gerechtmomenten’ ontmoeten waarbij er gezellige live muziek zal zijn.   

Het thema dit jaar is ‘Gi Wild’. Verkleden mag, maar hoeft niet. Het complete diner bestaat uit vijf gangen, op diverse locaties met bijpassend vermaak.

Dit jaar wordt met z’n allen gestart bij De Klepel. Vervolgens gaan de deelnemers verspreid over de vele restaurants, die Asten rijk is, hun voorgerecht eten, om daarna samen te komen op ons EVP Soepplein bij Jan van Hoek. Hier gaan de gasten van lekkere winterse soepen genieten tijdens een swingend muzikaal optreden. Hierna staat voor eenieder het hoofdgerecht bij de diverse restaurants op het menu. Het dessert wordt weer door iedereen bij Rizzidentie Jan van Hoek genuttigd waar afgesloten wordt met een spectaculair optreden van PD The Next. Zij zullen zorgen voor een onvergetelijk muzikaal feest.

Het evenement is inmiddels uitverkocht.