Geen Stempel en Danny van Loon in SIRIS-VerzoekExpress

Op maandag 1 februari waren te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers: Geen Stempel en Danny van Loon.


Geen Stempel (Ricky Berkers uit Asten) kwam zijn nieuwe single 'De Brugwachter' en Danny van Loon zijn single 'Ze is de mijne' promoten.

Zoals men gewend is van Geen Stempel, is 'De Brugwachter' wederom een knaller van jewelste, eentje die weer uit volle borst meegezongen en gesprongen zal worden in de kroegen, feestzalen, rondom de carnavalsperiode en in de (après-)skigebieden.

'De brugwachter' volgt de zomerse single 'Leef!' op die juli van dit jaar verscheen. Eerder bracht Geen Stempel al singles uit als 'Sjansen', 'Dansen tot 's morgens vroeg' en 'Brabo'! Ook maakte Geen Stempel remixen van en voor artiesten als Henk Dissel, Nick & Simon, Nielson en Jeffrey Heesen. Afgelopen jaar werd de track 'Brabo' uitgeroepen tot beste carnavalsliedje van Brabant door 3FM's Giel Beelen.

Na een jaar radiostilte voor Danny van Loon kruipt het bloed nu toch waar het niet gaan kan. De nieuwe single 'Ze is de mijne' wordt door de dj’s met carnaval goed opgepakt.