Informatiebijeenkomst inventarisatie woonbehoeften Ommel

Met de voortvarende bouw van de tien woningen binnen het nieuwbouwplan Ommeloo wordt het hoog tijd om binnen Ommel nieuwe bouwplannen te realiseren.

De werkgroep ‘Bouwen in Ommel’ maakt zich sterk voor woningbouw in Ommel en ziet ook volop kansen op korte en lange termijn voor verbouw- en nieuwbouwplannen. Om deze kansen om te zetten in concrete mogelijkheden, is het van belang om een goed beeld te krijgen van de woonwensen in Ommel voor zowel de korte als de lange termijn. 

De werkgroep hield daarom op woensdag 17 februari een informatiebijeenkomst voor iedereen die binnen nu en enkele jaren graag in Ommel over een bouwlocatie of woning zou willen beschikken .

De bijeenkomst, geleid door Bertus Berkers, werd zeer druk bezocht naar Ommelse maatstaven.

Speciale aandacht tijdens de informatieavond was tevens het behoud van de jongeren binnen Ommel, wat erg belangrijk is voor de leefbaarheid en toekomst van het dorp. Belangstellenden, die niet bij de informatiebijeenkomst aanwezig waren, maar wel graag op de hoogte willen blijven en zijn/haar woonwensen kenbaar wil maken, kan dit melden via e-mail Bouweninommel@ommel-info.nl


Trefwoorden: