Agitator in OJC Nirwana

De zevenkoppige band Agitator treedt op zaterdag 12 maart op in OJC Nirwana in Lierop.

Maar dat doen ze niet alleen.

Deze 'onruststokers' nemen Them Filthy Robots en Save Your Sympathy met zich mee.

De deuren van OJC Nirwana gaan open om 20.00 uur en het eerste optreden begint om 21.00 uur.

In de voorverkoop kost een kaartje € 4.

Aan de dagkassa betalen leden € 4 en niet-leden € 5.

Meer info en tickets:www.nirwana.nl.

Agitator staat ook wel bekend als: Aanstoker, Ophitser, Oproerkraaier, Oproermaker, Opruier, Onrustzaaier, Onruststoker, Provocateur en Politieke opruier. Met deze genadeloze brute “in your face” muziek, opzwepende gitaarriffs en een ongemeen felle ritmesectie, beukt Agitator erop los en blijft beuken van begin tot eind. Wat uitmondt tot een strakke, enthousiaste en energieke live-show. In de regio Deurne/Eindhoven zijn diverse podia meerdere malen weggeblazen. Agitator bestaat uit zeven man die verschillende stijlen samensmolten tot "rap-over crosscore". Het best te omschrijven als een filtering van bands als Rage Against The Machine, Linkin Park en Biohazard.  Stilstaan is geen optie, je wordt meegesleurd door de #1pit-hit supplier Agitator!

Them Filthy Robots kraakt, piept, knarst en buldert! Dissonant, met oog voor melodie, bruut als een oerkracht, maar dan subtiel. Alles voor de groove, van de bijtende vocalen via een gitaarsolo ploeterend naar een oorverdovende climax om vervolgens alles weer klein te maken tot de essentie van het originele idee.

Save Your Sympathy is een energieke band onder leiding van een onwijs sexy drummer. Save Your Sympathy heeft een eigen stijl in zowel de muziek als in de krachtige shows. De muziek is een combinatie van verschillende genres, maar het beste te omschrijven als krachtige hardrock met veel metal elementen.