SIRIS.nl

Afsluiting kamp Jong Nederland Asten

Zaterdag 19 juli 2014 werd een prachtige kampweek van het groepswerk Jong Nederland Asten, waaraan ruim 80 leden meededen, in het Belgische Overpelt afgesloten met het uitreiken van een speld van verdienste aan een aantal leden, die meer dan 12,5 jaar of meer dan 25 jaar lid zijn van Jong Nederland Asten.

In Asten is al vele jaren geen speld van verdienste meer uitgereikt. Om die reden kreeg iedereen die tussen de 12,5 jaar en de 25 jaar lid was een zilveren speld voor 12,5 jaar lidmaatschap en diegene die meer dan 25 jaar lid zijn een gouden speld. 

De volgende personen kregen een speld van verdienste voor (meer dan) 12,5 jaar lidmaatschap: William Bankers, Ricky Berkers, Has Berkers, Dirk Bierings, Simone Bierlee, Tim Bierlee, Bram van den Heuvel, Gertie Hurkmans, Mart Joosten, Elke Kersten, Regar Knapen, Petrie Knapen, Bart Mennen, Laura Meulendijks, Robbert Philipsen, Koen Philipsen, Ruud Slaats, Kim Verdonschot en Patrick Welten.

De volgende personen kregen een speld van verdienste voor (meer dan) 25 jaar lidmaatschap: Mirjam van den Heuvel, Agnes Philipsen en Conny Philipsen.