D’n Aftrap op De Plattevonder

Ook dit jaar start carnavalsvereniging De Plattevonder uit Someren-Eind het carnavalsseizoen met D’n Aftrap.

Dit evenement vindt plaats op zaterdagavond 15 november in de zaal van Café Die Twee.

Aanvang 20.00 uur. Entree € 2.

D’Einder Muzikanten staan op deze avond weer garant voor een muzikaal meezingevenement dat zijn weerga niet kent, met dit jaar nóg meer bekende Nederlands- en Duitstalige knallers. Diverse d’Endse gastartiesten zijn gecontracteerd, waaronder Arie Verberne, Joost Geelen en het duo Roy Meeuws en Michiel Vereijken. Zij zullen laten zien dat het urenlange repeteren niet voor niets geweest is.

Centrale spil tijdens de show zijn de dj’s Koen en Carl, die de hele show op vakkundige wijze aan elkaar “draaien” met feestmuziek. Ook voorzien zij de artiesten van passende kleding.

Traditioneel onderdeel van de avond is de verkiezing van de Carnavalskraker, of wie zingt het beste carnavalslied voor het komende seizoen. Vier groepen gaan hierom strijden: De Knoesjes, Twee Vrienden, De Dansmarietjes onder leiding van de Keindermuzikanten en De Raad van Elf.

Eén van deze vier wordt de opvolger van De Strakke Legging band, makers van de Carnavalskraker 2014. Naast de eeuwige roem en de wisselbeker krijgen de winnaars ook nog de gelegenheid om op te treden tijdens diverse festiviteiten in het komende carnavalsseizoen.

D’n Aftrap is nu ook te volgen via Facebook (facebook.com/dn.aftrap) en Twitter (@dnaftrap).