Open dag golfbaan Het Woold

Zondag 24 april is de jaarlijkse open dag op golfbaan Het Woold in Heusden.

Er staat weer een keur aan activiteiten op het programma.

Diverse commissies van de golfvereniging zijn aanwezig en geven uitleg over het wel en wee binnen de vereniging. Er zijn rondleidingen voor geïnteresseerden in en rondom het clubhuis. Ook de greenkeepers verstrekken informatie en gunnen u een kijkje achter de schermen. 

Overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, de Escape Room. Wie laat zich in groepsverband ‘opsluiten’ en lost de groepspuzzels het snelst op. Alleen met de juiste antwoorden komt de code om de deur te openen tevoorschijn.

De golfclinics zijn vermaard. U kunt er weer aan deelnemen. Een week na de open dag vindt nog een gratis follow-up-les plaats voor de deelnemers.

In de loop van de middag vindt (bij goed weer) op het buitenterras de modeshow van de Golfshop plaats. Ellen en haar modellen showen voor u de laatste trends op het gebied van kleding en golfartikelen. Bij slecht weer verplaatsen ze de modeshow naar binnen.

In Volentieri op Het Woold is live muziek, de keuken- en bedieningsbrigade zorgt dat u niets te kort komt en er is een keur aan activiteiten (wedstrijd lange-afstandsputten) en nog veel meer.