Vrijwilligerswerk in de zorg

Bij Huize Witven in Someren kun je aan de slag als gastvrouw/gastheer bij het eetpunt, samen fietsen op de duofiets, organiseren van het sjoelen, helpen bij ‘Gradjes Beestenboel’ of mensen vervoeren en meegaan naar een arts, de winkel of een uitstapje.

Bij het kleinschalig wonen van de Zorgboog in Someren-Eind wordt een kookvrijwilliger gevraagd. Iemand die samen met de bewoners een lekkere maaltijd bereid.

In het zorgcentrum van Amaliazorg in Asten kunt u met een herinneringskoffer in gesprek met een bewoner of helpen bij een van de activiteiten voor de bewoners van het huis.

Bij Eegelshoeve in Someren zijn verschillende taken te vervullen voor vrijwilligers. Denk aan helpen bij de maaltijden, organiseren van een activiteit met het mannengroepje, meezingen bij het muziekgroepje of wandelen met een aantal mensen.

In alle zorgcentra is genoeg te doen voor vrijwilligers die graag heel concreet de handen uit de mouwen willen steken en met aandacht voor de ouderen aan de slag willen.

Meer weten, kijk bij de vacatures van Onis Vrijwilligerscentrale, www.oniswelzijn.nl, bel 0493-441256 of e-mail c.vaneijden@oniswelzijn.nl.