SIRIS.nl

Kick-off lokaal filmproject ‘Van Je Familie Moet Je Het Hebben’

Op vrijdag 20 mei vond in De Ruchte in Someren de kick-off plaats van het filmproject ‘Van Je Familie Moet Je Het Hebben’ plaats.

Ruim vijftig geïnteresseerden woonden een bijeenkomst bij waarin ze alles te weten kwamen over het project. De aanwezigen varieerden in de leeftijd van 6 tot 76.

‘Van Je Familie Moet Je Het Hebben’ is een lokale familiefilm die zich afspeelt in Asten en Someren. In de film spelen Astense en Somerense acteurs.

De makers van de film plaatsten onlangs een oproep in de media voor acteurs om zich aan te melden. Ongeveer negentig mensen uit Asten en Someren schreven zich in. In juni doen zij allen auditie voor een rol in de film.

Om de benodigde middelen voor de film bijeen te brengen wordt er in juni een crowdfundingcampagne gestart. Dat betekent dat alle inwoners van Asten en Someren kunnen bijdragen aan de film. Je doet nooit ‘alleen’ een bijdrage, je krijgt er altijd iets leuks bij. Zo krijg je wanneer je als particulier of bedrijf bijdraagt aan de film sowieso kaartjes voor de film, maar het is ook mogelijk om een speciale VIP-première bij te wonen of zelfs om tussen de acteurs in de film te schitteren met je gezin of bedrijf. Meer informatie over de crowdfunding volgt nog.

Daarnaast zijn de makers ook nog op zoek naar locaties om te mogen filmen. Zo wordt er bijvoorbeeld gezocht naar een trouwlocatie voor een bruiloftsscène. Ook kan het team nog hulp gebruiken met kleding en grime.

Indien je graag iets bij wilt dragen, kun je de organisatie bereiken via e-mail info@vanjefamilie.nl.