Zomermarkt bij Hof van Bluyssen: een warm welkom bij Amaliazorg

Op zaterdag 25 juni vindt bij woonzorgcentrum Hof van Bluyssen in Asten de zomermarkt plaats.

Dit jaar al weer voor de dertiende keer van 13.30 tot 16.30 uur aan de Wilhelminastraat 29 in Asten.

Op de laatste zaterdag van juni verkopen mensen hun eigen (gemaakte) spullen. Dat kan variëren van eigen gemaakte lekkernijen, sieraden of keramiek tot eigengemaakte kaarten of schilderwerken. De zomermarkt is voor de bewoners van het woonzorgcentrum bij Hof van Bluyssen een van de hoogtepunten van het jaar. Het uitgangspunt hierbij is dat er een gedeelte van de opbrengst beschikbaar komt voor een (eigen gekozen) goed doel.

De opbrengst van de verkoop tijdens de zomermarkt van Hof van Bluyssen van 2016 wordt besteed aan welzijnsactiviteiten voor de bewoners van Hof van Bluyssen.

Naast de kraampjes is het op het terras en in het restaurant van Hof van Bluyssen goed toeven onder het genot van een drankje en hapje. Er is een loterij waarvoor de loten ook al vóór de zomermarkt verkocht worden door de receptie Hof van Bluyssen. Om 16.00 uur is de trekking van de grote loterij. Daarnaast zijn er diverse optredens.

Omwonenden, toekomstige bewoners en hun familieleden en iedereen die kennis wil maken met Amaliazorg en een bezoek wil brengen aan de zomermarkt, kan rekenen op een warm welkom. Ook dit jaar is de markt weer tot stand gekomen dankzij de vele vrijwilligers en medewerkers van Amaliazorg.

Zie ook www.amaliazorg.nl.