Aan de slag als vrijwilliger

Onis Vrijwilligerscentrale heeft enkele vacatures in de aanbieding.

Voor iemand die een paar maanden extra hulp nodig heeft bij de Nederlandse taal, zoekt Onis Mix & Match een vrijwilliger.

Bij Scouting Asten kun je als jeugdleider aan de slag. Samen met het team organiseer je een wekelijkse activiteit, twee weekendactiviteiten en een zomerkamp, daarnaast biedt je ondersteuning bij de jaarlijkse groepsactiviteiten.

Bij Onis Vrijwilligerscentrale is plek voor een tijdelijke, administratieve ondersteuner. Iemand die alle vrijwilligersvacatures actualiseert en nieuwe vacatures zoekt via internet. Dit kan op het kantoor in Asten of Someren.

Bij creatief centrum In de Brouwerij in Asten wordt een gastvrouw/gastheer gevraagd. Iemand die cursisten kan ontvangen, de ruimte in orde maakt en naderhand opruimt en de materialen beheert. Je mag zelf meedoen aan de cursus en gebruik maken van de materialen. De werktijden zijn regelmatig, één of twee dagdelen per week (ochtend-middag-avond).

Bij de bibliotheek in Someren kan een tuinman aan de slag in de leestuin. Een heerlijke buitenklus op een plek waar materiaal aanwezig is en de koffie altijd klaar.

Voor deze en andere vrijwilligersvacatures of als je gewoon eens wilt praten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk, neem dan vrijblijvend contact op met Onis Vrijwilligerscentrale, Carien van Eijden, tel. 0493-441256, e-mail c.vaneijden@oniswelzijn.nl of kijk op www.oniswelzijn.nl.