10e Zum Schluss Outdoor

Op zaterdag 6 en zondag 7 augustus vindt op sportpark De Heikampen in Someren-Eind het festival Zum Schluss Outdoor plaats.

Zum Schluss Outdoor bestaat tien jaar. 

Zum Schluss Outdoor’s nieuwe festivallocatie is aan de Bennenbroekstraat 65 in Someren-Eind.

Op zaterdag 6 augustus bestaat het programma voornamelijk uit Electronic Dance Music. Op zondag 7 augustus zijn het voornamelijk pop- en rockbands die gaan optreden. De zondag is voor alle leeftijden toegankelijk. Kinderen onder de 12 jaar mogen middels een kinderticket gratis naar binnen en bij binnenkomst ontvangen zij een kaart waarmee ze ranja, een snoepje en een zakje chips kunnen verkrijgen.

Naast het programma op het hoofdpodium is er zowel op zaterdag als op zondag een gezellige ‘Las Vegas’-area ingericht. Met namen als Stef Ekkel, PartyFriex, Feest dj Irmo en Feest dj Carlo en vele anderen wordt de Hollandse gezelligheid naar Las Vegas gebracht.

Een weekendticket voor Zum Schluss Outdoor kost € 19,50 in de voorverkoop.

Aan de dagkassa is dat € 27,50. Een los zaterdagticket koop je voor € 15 in de voorverkoop en voor € 20 aan de dagkassa. Een kinderticket (leeftijd 12-) voor de zondag is gratis, maar zijn alleen te verkrijgen bij een bestelling van zondagtickets. Een zondagticket kost € 5 in de voorverkoop en € 10 aan de dagkassa.

Kaartjes zijn te verkrijgen via www.zumschluss.nl of bij Restaria Perwillie’s aan de Nieuwendijk in Someren-Eind of bij Fun 8 aan de Postelstraat in Someren.

De openingstijden van het festival zijn zaterdag 6 augustus van 14.00 uur tot 2.00 uur en zondag 7 augustus van 14.00 uur tot 0.30 uur.

Er zijn optredens van Memphis Maniacs, Manuel & Géza, La Fuente, dj Korsakoff, Baby Blue, Moombahteam, Stef Ekkel, Ronnie Flex, Brocco, Golddigger, Lazy Jacks, Jeopardy, Rave van Fortuin, Dansado & Feestneger, Feestdj Carlo, Feestdj Irmo, dj Hardy, dj Ricky, dj Kin, dj Mark-E, Major Fissa, Partyfriex, I've Got Muws, Emptyfield en Adelante.

Info: www.zumschluss.nl.