Bouwdorp 2016 afgesloten

Vanaf maandag 25 tot en met donderdag 28 juli werd in Someren Bouwdorp 2016 gehouden. Dat gebeurde voor de laatste keer op het terrein aan de Witvrouwenbergweg.

Het traditionele bezoekje aan de zusters Clarissen had gewerkt; het weer was heerlijk, niet te warm en met af en toe een fijn zonnetje.

De kijkavond op woensdag was zeer goed bezocht. Er was dan ook heel wat moois te zien met getimmerde sportkantines, heuse fakkelhutjes en hutjes met een dug-out of zelfs een hockeyveldje ernaast. De kinderen hadden hun fantasie flink losgelaten op het thema Olympische spelen. Bij de playbackshow werden idolen geïmiteerd en dansjes uitgevoerd en bij de loterij waren leuke prijzen te winnen die waren gesponsord door diverse bedrijven uit Someren en omgeving. De inkomsten komen ten goede aan de activiteiten van het Jeugdcomité.

Ook werden tijdens de kijkavond de Gouden Spijkers uitgereikt, de prijs voor de groepjes die het beste hebben samengewerkt om het mooiste, creatiefste hutje te bouwen. Alle kinderen hadden natuurlijk goed getimmerd, geknutseld en fijn gespeeld. De winnaars van de Gouden Spijkers waren groepje 22 van de onderbouw en groepje 15 van de bovenbouw.