Werkbezoek Tweede Kamerleden

De Tweede Kamerleden Henk Leenders (PvdA) en Dion Graus (PVV) brengen op maandag 22 augustus een werkbezoek aan Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant in het kader van de afwikkeling van de storm- en waterschade in die regio.

De TK-leden beginnen hun werkbezoek in het veld in Noord-Limburg. Daar bekijken ze van 10.00 tot 11.00 per auto diverse natte percelen van akkerbouwers, vollegrondstelers en boomkwekers. Daarna reizen ze door Asten. Zij worden om 11.30 uur verwacht bij de Gebroeders Raijmakers Kwekerijen aan de  Vaarsehof 10 in Heusden. 

De PvdA zal 's middags het programma verder invullen met bezoeken aan de Pipowagen Camping ; Zorgboederij d'n Hoef en zijn we bij bewoners op en rond het Wolfsveld. De PvdA delegatie bestaat uit Henk Leenders (2e Kamerlid) Ben Maas (Prov.Statenlid), Aaltje Saarloor Bestuurslid Waterschap AA en MAAS, Angelique van Wissen (Raadslid) en Leo Dortmans (Burgercie.lid), Laurens Drost (Burgercie.lid Asten) en Erik van Rinsum (Voorzitter)

TK-lid Henk Leenders spreekt op dinsdag 23 augustus binnen de eigen PvdA-fractie met verantwoordelijk staatssecretaris Martijn van Dam.