SIRIS.nl

OJC KomOkUs veertig jaar

Veertig jaar geleden werd KomOkUs in Someren-Eind opgericht in de kelder van gemeenschapshuis De Plagge.

Het veertigjarig jubileum wordt gevierd in het weekend van vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september.

Door de jaren heen is er veel veranderd maar het doel is gebleven; voor en door de jeugd. Nog altijd wordt OJC KomOkUs gerund door enthousiaste jongeren die in hun vrije tijd bezig zijn met het organiseren van feesten. De laatste jaren in een nieuw gebouw.  Elk jaar wordt de zaal omgetoverd tot een strand tijdens de beachparty. Ieder jaar gaat KomOkUs op stap naar een onbekende locatie. Tijdens carnaval wordt de prins van de soos bekend gemaakt en ga zo maar door. De vrijdag avond is heilig voor de soosgangers. Die avond is bij KomOkUs vaste prik. 

De viering van het jubileum start op vrijdagavond 9 september met dj Carlo. Op zaterdag wordt uitgeweken naar het aangrenzende Einderplein.

Het jubileum wordt dan groots gevierd met de ‘Leuk dat je er bent band’ en de Picture Players.

Op zondag is de familiedag. Voor de kinderen is er een springkussen en de ouders kunnen herinneringen ophalen over hoe het vroeger in de soos was. Ook zijn er diverse bandjes. Qnot staat 's middags op het programma. Daarna zullen de mannen van ApeSjit nogmaals laten zien wat ze nog kunnen. De dag wordt afgesloten door De Fik Er In. 

Alleen voor zaterdagavond is er een kaartverkoop.

Kaarten zijn tot en met vrijdag 9 september te koop bij KomOkUs, Perwillie en Fun8.

De kaarten kosten € 7,50 voorverkoop en € 10 dagkassa.

De aanvangstijden zijn vrijdag 19.00 uur, zaterdag 17.00 uur en zondag 14.00 uur.