SIRIS.nl

Femke Hengeveld in SIRIS-VerzoekExpress

Zangeres Femke Hengeveld was op maandag 10 oktober te gast in het SIRIS-radioprogramma VerzoekExpress van Piet en Willy Berkers.

Femke kwam haar nieuwe single '1000 Bange Nachten' promoten.

Femke Hengeveld (26) is geboren in Zevenaar en woont nu in Arnhem.

Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12-jarige. Vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podiumcarrière.

Door haar vele optredens op bruiloften en partijen zong ze zichzelf in de kijker van diverse partijen. Ze wordt vaak gevraagd voor coverbands maar ook solo zijn er veel optredens. Door haar ruime ervaring en allround repertoire is zij snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio's. Opheel wat cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

In februari 2016 werd de eerste solosingle 'Ik Laat Je Gaan' uitgebracht. Dit nummer werd goed ontvangen door de fans en de radiostations.

Op 18 september werd de nieuwe single '1000 Bange Nachten' gepresenteerd. Dit uptempo nummer is geschreven door Jeroen Englebert, geproduceerd door Hans Bedeker en opgenomen in de Fendall Studios.