Het nieuwe jaar starten met vrijwilligerswerk?

Onis Vrijwilligerscentrale heeft enkele vrijwilligersjobs in de aanbieding.

Verschillende bewoners van ORO aan de Postelstraat in Someren zoeken een maatje. Je kunt samen gaan fietsen of samen met een bewoner in de eigen auto, bus of vrachtwagen een stukje gaan rijden.

Op donderdag doet een groepje mensen van ORO vrijwilligerswerk in De Ruchte in Someren. Als begeleider help je mee dit vrijwilligerswerk goed en gezellig te laten verlopen.

Bij VVV Asten is plek voor een vriendelijke balievrijwilliger. Je helpt de mensen die het VVV bezoeken door uitleg te geven over de activiteiten in Asten e.o. en je verkoopt streekproducten en cadeauartikelen.

Loop je graag een rondje in de wijk, sluit je dan aan bij de Goede Doelen Week in Asten in mei of in Someren in juni. Je brengt de enveloppen rond en haalt deze ook weer op.

Bij het Varendonck College in Someren kun je helpen bij de kooklessen. Je biedt extra ogen, extra handen en hebt aandacht voor leerlingen.

Bij het Varendonck in Asten kun je helpen bij het surveilleren tijdens proefwerkweken. Je helpt de betreffende docent bij het uitdelen en ophalen van de proefwerken, je surveilleert en draagt bij aan een rustige sfeer in de klas.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan over deze en alle andere mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij Onis Vrijwilligerscentrale, tel. 0493-441256 of e-mail c.vaneijden@oniswelzijn.nl.

Kijk op www.oniswelzijn.nl.