Klok & Peel Museum genomineerd voor 'Leukste uitje van Noord-Brabant 2015' (+ VIDEO + AUDIO)

Wint Klok & Peel Museum Asten dit jaar de prijs van het ‘Leukste uitje van de provincie Noord-Brant’ of één van de anderen genomineerden?

Tot 22 februari kan er via www.landvananwb.nl gestemd worden op de tien uitjes die in de race zijn voor de felbegeerde titel het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2015’

Genomineerd in Noord-Brabant zijn Boerenbondsmuseum Gemert, Dierenrijk Nuenen, Indoor skydive Roosendaal, Kinderspeelboerderij Pukkemuk Dongen, Klok & Peel Museum Asten, Liberty Park: Oorlogsmuseum Overloon, Museum De Pont Tilburg, Philips Museum Eindhoven, Speelboerderij de Hooiberg Bladel en varen op de Binnendieze ’s-Hertogenbosch.

Na een oproep hebben ruim 15.000 leden hun favoriete uitje voorgedragen. Uit die reacties zijn top 10’s van leukste uitjes per provincie samengesteld.

Er kan gestemd worden op de uitjes in alle provincies, ook voor het ‘Leukste uitje van Nederland’. Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ selecteerde de ANWB 27 uitjes op basis van bezoekersaantal (+400.000) en landelijke bekendheid.

De winnaars worden op maandag 30 maart bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op het ANWB-hoofdkantoor in Den Haag.