Voorverkoop RABO Proms en KidZproms

De exclusieve voorverkoop van de RABO Proms en KidZproms vindt op zaterdag 7 februari van 11.00 tot 12.00 uur plaats in de foyer van gemeenschapshuis De Klepel in Asten.

Op het programma bij de RABO Proms (17 en 18 april) staan popklassiekers als Michael Jackson’s Earth Song en Child in Time van Deep Purple, maar ook de megahit Home van Dotan en Kyteman’s The Mushroom Cloud kunnen niet ontbreken. Een tiental zangsolisten zal het podium bestijgen. Ook verwelkomt het A-orkest onder leiding van dirigent Alex Rutten een ‘special guest’ die een modern tintje zal geven aan het programma. Tevens zal de slagwerkgroep onder leiding van Rob van der Sommen spetterende slagwerkmuziek laten horen.

Een programma voor en door kinderen; dat brengt de KidZproms (10, 11 en 12 april) sinds enkele jaren op de planken. Jonge zangers en zangeressen van 8 tot 16 jaar bestijgen het podium en krijgen de kans te soleren bij de opleidingsorkesten. Het B-orkest onder leiding van Ad Smeulders brengt een gevarieerd programma dat varieert van de Cupsong, Avicii’s Wake Me Up tot Een zwaar bestaan uit de musical Annie. Ook het C-orkest onder leiding van Thieu Verdonschot en de jeugdslagwerkgroep onder leiding van Rob van der Sommen geven acte de présence.

De RABO Proms en KidZproms worden gehouden in gemeenschapshuis De Klepel in Asten.

Kaarten voor de RABO Proms kosten € 15, kaarten voor de KidZproms € 10.

Na de exclusieve voorverkoop in De Klepel zijn de kaarten verkrijgbaar bij Primera en VVV in Asten en via www.promsasten.nl.