Lezing over de belastingaangifte in Bibliotheek Helmond

Wil je weten hoe je op de juiste manier je belastingopgave invult? Of hoe je kunt controleren of de voor jou door de Belastingdienst ingevulde gegevens juist zijn?

Ben je benieuwd wat er veranderd is in de Belastingwetgeving t.o.v. van de aangifte 2015? Wil je weten hoe je kunt berekenen of je geld van de belasting terugkrijgt en of het zin heeft om een verzoek tot teruggave in te dienen? 

Kom dan op zaterdag 25 maart naar de lezing over de belastingaangifte in Bibliotheek Helmond door de Verenigde Bonden Overleg Helmond (VBOH). De VBOH behartigt de belangen van alle senioren in Helmond. Maar deze bijeenkomst is ook voor niet-senioren interessant. Er worden specifieke onderwerpen voor ouderen behandeld, zoals bijvoorbeeld de zorgkosten, maar deze zijn ook net als bepaalde algemene onderwerpen voor anderen wetenswaardig en nuttig.

De Bibliotheek Helmond-Peel ondersteunt mensen in haar werkgebied actief in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit gaat om activiteiten op het gebied van taal en lezen maar ook om service op het gebied van de (elektronische) overheid.

De lezing is van 14.00 tot 15.30 uur in Bibliotheek Helmond.

De toegang is gratis. Wel aanmelden via www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten