Lenteshoppen in Asten

Centrummanagement Asten houdt op zondag 23 april een gezellige koopzondag met als thema ‘Lenteshoppen’.

Ruim veertig winkels in het centrum openen hun deuren en tonen de nieuwste voorjaarscollectie en zij bieden u graag hun prachtige en lekkere producten aan. Verschillende bedrijven die bij het thema passen presenteren zich buiten op de Markt en het Kompas.

De Markt staat tijdens het Lenteshoppen in het teken van live muziek. De leden van het B- en C-orkest van Muziekvereniging Jong Nederland brengen muziek ten gehore gedurende de middag. Zangeres Esther van Bommel zal live optreden in de Midas en De Stroatzangers brengen vrolijke muziek bij het Kompas.

Aan vermaak voor de kinderen is ook gedacht. Speciaal voor hen zijn allerlei leuke gratis activiteiten gepland.

Clown Dico loopt door het centrum en maakt reuze zeepbellen en ballonfiguren. Op de Markt en het Kompas staan springkussens opgesteld. De echte avonturiers kunnen zich uitleven op het klimrek van Wesa Tuinhout. In de Midas kunnen de kids geschminkt worden en er is een leuke workshop lenteknutselen.

Bike Totaal Luke van Leeuwen zet een parcours uit speciaal voor E-mountainbikes. Dit is te vinden op de Markt.

Daarnaast kunnen kinderen deelnemen aan een speurtocht door het centrum van Asten. Deelname is gratis en iedereen krijgt een klein presentje.

De formulieren zijn op te halen bij servicebalie van Albert Heijn, activiteitenplein in de Midas, bij Shoeby, Pets Place, Bakkerij Bart en IJssalon Bacio.

Van Kemenade kleindierhobby neemt allerlei jonge voorjaarsdieren mee. Deze mogen lekker geaaid en geknuffeld worden. Bij het Kompas zorgt Pets Place samen met Shoeby voor een dierenmodeshow. En als klap op de vuurpijl gaat Trimsalon Pets Place buiten honden trimmen.

Voor paardenliefhebbers staan tussen het Kompas en Midas de pony’s van Manege Heijligers klaar om een ritje te maken.