Hans Salimans wint tweede wedstrijd Vijvervirtuoos

Zondag 23 april was het voor HSV Ons Genoegen uit Asten tijd voor de tweede wedstrijd van de competitie.

Bij het vak voor de vastestokvissers zaten elf hengelaars. Zij zaten tegenover het eiland met de koude wind, die dwars over het water blies. Op de nummers om het hoekje (19, 20 en 21) had je de wind lekker in de rug. Hier kwam de winnaar ook vandaan. Hans Bernards zat het meest uit de wind en, toeval of niet, hij wist het vak te winnen met maar liefst 17 kg. Tweede werd Martijn van Eijk met 7.700 gram. Als derde Bram Reijntjes met  4 kg.

Vak B was uitgezet op de puinkant. Hier was het Hans Salimans die wederom ongenadig toesloeg. Dit keer was ruim 35 kg meer dan voldoende om niet alleen het vak maar ook de wedstrijd te winnen. Tweede werd Albert Reuvers met 25 kg.

Vak C was uitgezet om het eiland. Hier werd de dienst uitgemaakt door twee vissers die normaal bovenin meedraaien maar de eerste wedstrijd meteen een afvaller te pakken hadden. Martien Voermans - vorige keer een 5 - haalde nu een eentje met bijna 28 kg. Ard Verheijen kreeg net als Martien vorige keer vijf punten aan zijn broek werd dit keer echter tweede met ruim 20 kg.